Laddar innehållet ...

SoftGlider Återförsäljare

Om SoftGlider


The beginning

Kvalitetsimport Sverige grundades i Helsingborg 2017, med målet att sälja elmopeder och ge helt vanliga människor ett bra alternativ att åka till jobbet helt utan några utsläpp.

Arbetet började med att hitta leverantörer som kunde leva upp till våra krav på kvalitet. Denna resa har minst sagt varit både mödosam och krokig. Vi hittade en bra leverantör tidigt 2018 och fick senare direktkontakt med fabriken. Vi fick hem några demo exemplar som vi testade. Under våren 2019 landade vi med modellerna C12 och S30. Dessa blev snabbt uppskattade av våra kunder med väldig få synpunkter på kvalitén. Eftersom vi har haft direktkontakt med fabriken blev dessa "synpunkter" snabbt åtgärdade.

Under sommaren 2019 när försäljningen skulle vara på topp inträffade det som inte får hända. Vi fick inbrott och i stort sätt hela lagret till miljonvärde försvann. Så tydligen var dessa modeller för bra! Det tråkiga och skamliga var att försäkringsbolaget If inte ersatte det stulna värdet.

Nya tag

Men, eftersom vårt grundmål var att sälja miljövänliga elmopeder, tog vi nya tag och kan här på hemsidan visa upp ännu bättre elmopeder som vi säljer via återförsäljare. Om vi får lov att skryta lite, så är det med stolthet jag vågar påstå att våra elmopeder är det bästa i Sverige. Att vi kommer att sälja via återförsäljare är för att Du skall kunna provköra, klämma och känna på en SoftGlider, och att du skall kunna prata med säljaren.

Vinterarbete

Vi har just nu börjat jakten på att hitta bra återförsäljare runt om i landet så vi blir ett rikstäckande team. Målet är att det skall finnas minst en återförsäljare i varje län. Beroende av avstånd och folkmängd kan det finnas flera återförsäljare i vissa län.

Din åsikt är viktig!

Vi gillar att prata med våra kunder och tror också att Du gillar mänsklig kontakt och byta erfarenheter. Och det är just därför vi vill arbeta via återförsäljare. Hör gärna av dig, vi gillar även att lyssna!